Over Bee Safe, ontwikkeling en groei

  • In 2012 is JJ sports opgericht, leverancier in custom made wielerkleding en een assortiment veiligheidsproducten om tijdig gezien te worden door andere weggebruikers.
  • In 2016 heeft JJ Sports de naam gewijzigd in BEE SPORTS, leverancier in veiligheidsaccessoires voor buitenactiviteiten en dieren, en hebben we onze systemen geautomatiseerd.
  • In 2021 hebben wij door Covid-19 een enorme groei doorgemaakt. Sportscholen mochten niet open en sporters gingen massaal buiten activiteiten beoefenen. Daarnaast heeft onze goede bevoorrading kansen geboden te groeien met nieuwe partners, en zijn we momenteel actief in 15 landen.

Waarom kiezen voor Bee Safe

Product-ontwikkeling in eigen beheer
BEE-SAFE ontwikkeld als enige Nederlandse leverancier haar producten in eigen beheer. Daar continu in gesprek te zijn met onze afnemers en gebruikers blijven we duurzaam innoverend. Dit resulteert niet alleen in klantgerichte oplossingen en services maar staat ook garant voor een perfecte prijs / kwaliteit verhouding van onze producten.

Kwaliteit en veiligheid
Als afnemer stelt u hoge eigen aan kwaliteit en veiligheid. Daarom zijn al onze artikelen uitvoerig getest en CE gemarkeerd. We zijn druk bezig om onze producten volgend jaar te voorzien van RFid labels om uw logistiek proces optimaal te ondersteunen. Indien gewenst kunnen onze artikelen voorzien worden van uw custom logo en worden vanzelfsprekend geleverd in een luxe verpakking voor zien van QR codes welke verwijzen naar onze instructievideo’s. Tevens zijn al onze producten voorzien van veiligheidsinstructies in 13 talen.

Heel makkelijk en snel uw voorraad online bestellen vanuit één overzicht
Om u optimaal te faciliteren bij de verkoop van BEE-SAFE artikelen bieden wij een geautomatiseerde 24/7 B2B – only webshop waarin bestellingen vanaf € 250,- porto vrij worden verzonden.

Beeldbank en marketing-materiaal
Daarnaast kunt u eenvoudig gebruik maken van onze online beschikbare beeldbank met product foto’s en video’s welke u kunt inzetten voor al uw promotie en sales activiteiten. Mocht u uw fysieke winkel graag willen voorzien van marketing materialen, zoals de inrichting van uw verkoopwand en of display dan denken we hier graag aan mee.

Met deze visie bouwen we graag samen met u aan een langdurige samenwerking in een veilige sportomgeving!

Duurzaamheid begint bij de leverancier

Bee Safe en de bijen
De “Bee” in onze naam Bee Safe staat voor de bij, in het Engels geschreven, en de bij is de natuur. Want zonder bijen is er geen leven op aarde. Wij zetten ons als leverancier in door bij te dragen aan een schoner milieu.

Zo bieden wij 100% natuurlijke en eerlijke honing aan, en met elke verkochte pot honing kan onze leverancier van de honing een m2 natuur verwerven.

Daarnaast bieden wij een collectie aan welke voor 90% werkt op usb oplaadbare batterijen, om zo batterijen dumping in het milieu tegen te gaan. Op onze verpakkingen verwijzen we hoe deze gesorteerd en gerecycled moeten worden.

Onze 100% natuurlijke en eerlijke honing is van het merk Bijenbaas,

De honing van Bijenbaas is duurzaam en verantwoord, zonder poespas. Vanuit de bijenraat gaat de honing direct het potje in. Honing zoals hij bedoeld is. Lekker en gezond voor thuis en goed voor de bijen en voor de natuur: voor elke verkochte pot honing van Bijenbaas verwerven zij een vierkante meter natuur. 

Achtergrond Bijenbaas
Het gaat slecht met de bij. En als het slecht gaat met de bij, gaat het slecht met de mens. Zonder bestuiving door bijen, hebben wij als mens een stuk minder te eten. Zonder bijen geen groenten, geen fruit, geen kleding (katoen), geen veevoer (soja, alfalfa), geen noten, geen sierbloemen, en geen biobrandstoffen.

Bijenbaas is een social enterprise. Hun doel is bij te dragen aan duurzame ontwikkeling. Samen met andere bedrijven en overheden zetten zij zich in voor “prosperity for people and the planet”. Verschillende van de door de Verenigde Naties gedefinieerde Sustainable Development Goals (SDG’s) passen precies bij waar zij voor staan:

  • Het bevorderen van Biodiversiteit,
  • de actie om klimaatverandering tegen te gaan,
  • verantwoorde productie en consumptie
  • het bestrijden van armoede.

Bee Safe – Go Green!