Retourneren

Wij willen graag dat je 100% tevreden bent met je aankoop. Is de aankoop niet zoals verwacht of wil je een andere maat of kleur bestellen, geen probleem! Je kunt het artikel binnen 14 dagen na ontvangst gratis retourneren.

Klik voor meer informatie op onderstaande onderwerpen. 

Bekijk op je gemak of het product aan je verwachtingen voldoet. Voor alle gedane bestellingen geldt het Europese herroepingsrecht en een zichttermijn van 14 dagen. De 14 dagen gaan in op de eerstvolgende dag na het ontvangen van je bestelling. Je mag het ontvangen product uitpakken maar niet de verpakking scheuren of open knippen/snijden, bekijken, beoordelen en/of passen. Binnen deze 14 dagen heb je het recht om zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Wil je je artikel ruilen of retourneren, dan kan dat volgens bovenstaande eenvoudige modules. Je mag ook op een andere wijze aangeven dat je gebruik maakt van je herroepingsrecht. Als je hiervoor kiest, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of via e-mail) op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping, maar bent hiertoe niet verplicht. Het modelformulier vind je onderaan de pagina met onze Algemene Voorwaarden. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

We waarderen het als je direct na ontvangst controleert of je bestelling onbeschadigd en compleet geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, meld dit dan aan ons via de Klantenservice, dan lossen we het graag voor je op!

Je wilt een of meer artikelen terugsturen. Om het aankoopbedrag inclusief verzendkosten teruggestort te krijgen, vragen we je te voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Het artikel is retour aangemeld binnen de zichttermijn van 14 dagen.
  • Het artikel is compleet en in originele staat. Stuur altijd het product terug in de fabrieksverpakking.
  • Het artikel is niet gebruikt of gedragen (passen mag natuurlijk wel).

Verder belangrijk:

  • Je geeft in de doos duidelijk aan wie de afzender is, zodat wij kunnen achterhalen van wie de retourzending is. Gebruik bij voorkeur het ingevulde retourformulier.
  • Het retourformulier verkrijg je door je retournering online aan te melden.
  • Je ontvang dan een bevestiging van je aanmelding per mail
  • We vragen je vriendelijk de bevestiging van het retourformulier die je via je mail krijgt af te drukken en mee te sturen in je pakketje.

Het ingevulde retourformulier onder aan deze pagina is de snelste en duidelijkste manier om je retour aan te melden. (Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping, deze kun je vinden onderaan de pagina met onze Algemene Voorwaarden.)

Retourneer je je producten via ons retoursysteem, dan zijn er geen kosten aan verbonden. Verstuur je liever via PostNL of een andere verzender, dan zijn de retourkosten voor jou. De kosten voor het opsturen van een pakket via PostNL bedragen meestal € 6,95.

Nadat jij aan ons bekend hebt gemaakt dat je je aankoop retourneert, storten wij het volledige aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terug zodra we jou pakketje retour hebben mogen ontvangen, uiterlijk binnen 14 dagen. Heb je je gehele bestelling geretourneerd? Dan ontvang je ook de eventueel betaalde verzendkosten (a € 6,95 of € 9,95) terug voor het versturen van het pakket van Bee Sports naar jou. Je ontvangt het retourbedrag op de rekening en in het betaalmiddel waarmee je betaald hebt bij het plaatsen van de bestellinng die je retour zendt.

Indien het product beschadigd aan ons teruggezonden wordt, kunnen wij hiervoor kosten in rekening brengen, zoals het aankoopbedrag en de gemaakte zendkosten.

Neem contact op met onze Klantenservice of wellicht staat het antwoord tussen de Veel gestelde vragen.

Heb je alle informatie van bovenstaande onderwerpen goed gelezen (klik er op om te openen) en voldoe je aan de retourvoorwaarden? Gebruik dan onderstaand formulier om je retourzending bij ons aan te melden.

Zodra we uw  aanvraag hebben ontvangen gaan we hem voor u aanmelden en ontvangt u per mail het retourformulier welke je kunt printen en bijsluiten in het pakketje, zodat we altijd weten wie de afzender is en wat er in het pakketje zit.

Daarnaast ontvang je een mail met een DPD verzendlabel, deze moet u duidelijk zichtbaar op het pakket plakken en afgeven bij het door ons aangegeven post punt bij u in de buurt.