Veel gestelde vragen – Consumenten

Bee Seen

Wat vervelend dat je artikel een defect vertoond. Wij verwijzen je naar het verkooppunt waar jij je product hebt gekocht. Ieder verkooppunt heeft reserveonderdelen voorradig zodat zij je waarschijnlijk snel kunnen helpen. Ieder product heeft bij degelijk gebruik, 1 jaar fabrieksgarantie, op vertoon van de aankoop bon. Mocht je er niet uitkomen met de winkel en ben je niet tevreden, dan mag je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Wettelijke garantie is van toepassing op al onze producten. Dit houdt in dat het product moet voldoen aan de verwachtingen die jij als consument er in alle redelijkheid van mag hebben. Je hebt 1 jaar fabrieksgarantie gerekend vanaf de aankoopdatum en op vertoon van je aankoopbewijs.

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren en 24-7 per e-mail. Heb je een vraag, twijfel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Heb je een dringende vraag die niet tot de volgende dag kan wachten, dan kun je met je telefoon via onze site de whatsapp-functie gebruiken.

Wat leuk om te horen dat je interesse in ons bedrijf hebt! Wij staan altijd open voor nieuwe kansen. Je kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Wij brengen je dan in contact met de juiste medewerker.

Wat leuk dat je interesse hebt in ons bedrijf. Wij staan altijd open voor open sollicitaties of stagiaires. Je kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Wij brengen je dan in contact met de juiste medewerker.

Ja, in een aantal gevallen maken wij gebruik van cookies om de gebruikservaringen te verbeteren. Lees hierover meer in onze Privacy Policy.

Wij staan zeker open voor custom branding, wel zitten er wat voorwaarden en eventuele kosten aan verbonden. Ons verkoop team kan je hierover alles uitleggen, stuur een mail naar sales@bee-safe,nl of bel met onze klantenservice zodat zij jou met de juiste persoon in contact kunnen brengen.

De Bee staat voor de bij (in het Engels geschreven) en de bij is de natuur. Want zonder bijen is er geen leven op aarde. Bee Safe zet zich in voor een betere wereld en een schoner milieu.

Zo bieden wij 100% natuurlijke en eerlijke honing aan, en met elke verkochte pot honing kan onze leverancier van de honing een m2 natuur verwerven en beheren. Daarnaast werkt onze collectie voor 90% op usb-oplaadbare batterijen, om zo batterijen dumping in het milieu tegen te gaan. Op onze verpakkingen verwijzen we tevens hoe deze oplaadbare batterijen gesorteerd en gerecycled moeten worden.

Bee Safe – Go Green!

De Bee in Bee Safe staat voor de, in het Engels geschreven, bij in de natuur. Zonder bijen is er geen leven op aarde. Wij zetten ons als leverancier in, bij te dragen aan een schoner milieu. Daarom bieden wij 100% natuurlijke en eerlijke honing aan van het merk Bijenbaas.

De honing van Bijenbaas is duurzaam en verantwoord, zonder poespas. Vanuit de bijenraat gaat de honing direct het potje in. Honing zoals hij bedoeld is. Lekker en gezond voor thuis en goed voor de bijen en voor de natuur: voor elke verkochte pot honing van Bijenbaas verwerven zij een vierkante meter natuur.

Achtergrond Bijenbaas:
Het gaat slecht met de bij. En als het slecht gaat met de bij, gaat het slecht met de mens. Zonder de bestuiving door bijen, hebben wij als mens een stuk minder te eten. Zonder bijen geen groenten, geen fruit, geen kleding (katoen), geen veevoer (soja, alfalfa), geen noten, geen sierbloemen, en geen biobrandstoffen.

Bijenbaas is een Social Enterprise. Hun doel is bij te dragen aan duurzame ontwikkeling. Samen met andere bedrijven en overheden zetten zij zich in voor “prosperity for people and the planet”. Verschillende van de door de Verenigde Naties gedefinieerde Sustainable Development Goals (SDG’s) passen precies bij waar zij voor staan:

  • Het bevorderen van Biodiversiteit;
  • Actie om klimaatverandering tegen te gaan;
  • Verantwoorde productie en consumptie;
  • Het bestrijden van armoede.

Er zit geen verdien model op dit product, wel kunt u ook een steentje bijdragen aan een beter milieu door het klanten aan te bieden in de winkels. Iedere verkochte pot is 1m2 natuur werving door bijenbaas. We hebben leuke flyers die u mee kunt bestellen in de webshop.

Bee Safe – Go Green!

Klachten dienen schriftelijk via de mail ingediend te worden, u kunt deze sturen naar info@bee-safe.nl. Verbeterpunten over onze dienstverlening ontvangen wij graag, wij reageren hier altijd binnen 3 werkdagen op.